Kidz-dj gezocht

                                              Solliciteer hier

Wie zijn wij?


Kidz-dj is in 2008 bedacht door 2 vaders! De aloude Kinderliedjes die standaard voorbij kwamen in de auto, onderweg naar Frankrijk. Er moet muziek komen die leuk is voor de kinderen, maar ook goed in de oren ligt bij de ouders, dachten ze!

De Kidz-dj muziek werd geboren. Na een aantal succesvolle cd's kwam Spotify om de hoek kijken! Cd's werden steeds minder verkocht, en ze bedachten dat het poppetje op de cd-hoes tot leven moest komen.

Vanaf 2011 gingen we het land in met onze eigen Kidz-dj Discoshow! 

De show is muzikaal, interactief en zit vol met leuke spelletjes en een stukje educatie! 

De Kidz-dj is meer dan een dj alleen, het is eigenlijk grotendeels een entertainer!

Onze entertainers: 


De entertainers zijn een belangrijk onderdeel van het succes van Kidz-dj. Merken wij dat jij de shows rockt, dan staat daar natuurlijk wat tegenover. Zo bieden wij een goed salaris en geven wij het voordeel aan degene waarbij wederzijdse pro-activiteit en flexibiliteit te zien is. Denk jij met ons mee? Dan doen wij hetzelfde voor jou!

- Je bent in het bezit van een rijbewijs

- tussen de 18 en 35 jaar oud

Wat kan jij als entertainer eigenlijk verwachten?
Je kan verwachten dat jouw werk één groot feest is. Ten minste, als jij de slingers ophangt.
Hoe doe je dat? Een goede start zou zijn als jij jezelf in onderstaande herkent:

‘Een kantoorbaan? Niet echt iets voor mij. Ik wil erop uit, mensen blij maken, zorgen dat ik kan bijdragen aan een onvergetelijk dagdeel voor kinderen. Gaat er iets mis, bijvoorbeeld met de techniek, dan raak ik niet in paniek. Ik houd het overzicht, schakel snel en bedenk een creatieve oplossing om zo snel mogelijk weer door te kunnen.

Verder ben ik iemand die flexibel is, meedenkt en zijn/haar afspraken nakomt.Ik ben een echte entertainer en sta graag voor grote groepen. Hoe groter, hoe beter! Eenmaal voor de groep verander ik in een presentator/presentatrice die volledig opgaat in het moment. Ik neem de groep mee in een volledige beleving en ben pas tevreden als iedereen met een grote smile weer naar huis gaat.’

Hebben wij jou zojuist omschreven? Lees dan snel wat wij jou te bieden hebben:

  • Een goed salaris;

  • Reis- en onkostenvergoeding

  • De mogelijkheid om je in te schrijven op shows die passen in jouw agenda. Je bepaalt dus zelf wanneer je werkt. Wel verwachten wij dat jij, zeker in de maanden februari, april, augustus en november, een grote hoeveelheid flexibiliteit toont en veel inzetbaar bent; ( Carnaval/Koningsdag/Sinterklaas )

  • Onderdeel zijn van een concept, waardoor je veel leert over de event branche.

Vragen?
mail dan gerust naar: info@kidz-dj.nl

Hopelijk tot snel!

Soort dienstverband: Freelance/ZZP

Salaris: €40/uur excl reiskosten

Kidz-dj

Zoutkeetstraat 3

3841 AC Harderwijk

06-1550 3520

info@kidz-dj.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram